foto door

Tips voor de mooiste zwangerschapsfoto’s

Hoe wil jij het liefste op de foto met je zwangere buik? Stoer in spijker of juist stijlvol met zwart? Het allerbelangrijkst is natuurlijk dat je iets draagt waarin jij je het allerfijnste en mooiste voelt. In deze blog geef ik je een aantal tips die ervoor zorgen dat we alles uit deze bijzondere fotosessie halen.

Beste moment voor zwangerschapsfoto’s: meestal rond de 32-35 weken. Je voelt je vaak nog fit en hebt al een mooi rond buikje.

Welke sfeer spreekt je aan? We hebben vooraf een kennismakingsgesprek waarin we al je wensen bespreken en je tips krijgt over welke outfits je mee kunt nemen. Bij een lichte sfeer is spijker in combinatie met bv een witte blouse heel mooi. Bij het bekijken van de fotoproducten in mijn studio zul je al snel zien welk sfeertje je het meeste aanspreekt en kunnen we daar naartoe gaan werken.

Welke outfits moet ik meenemen? Een beugelloze bh of bralette is heel mooi voor zwangerschapsfoto’s. Deze kan in het wit of zwart of juist in een kleurtje. Verder een “normale” spijkerbroek die dus niet meer dicht kan maar nog wel lekker zit. Een simpele witte of zwarte top is altijd fijn om mee te nemen. In mijn studio zijn een aantal items aanwezig die je kunt gebruiken. Onder andere een zwarte soepelvallende kimono, een paar grof gebreide vesten en witte ruime blouses.

Make up: Bij mijn fotografiestijl is nochalant/naturel het allermooiste. Een natuurlijke look komt het mooiste over op de foto. Kies voor make-up die je normaal ook draagt.

Waar laat ik mijn handen? Je handen komen bij zwangerschapsfoto’s veel in beeld. Het is dus fijn als je nagels netjes verzorgd zijn. Een naturel lakje of juist een kleurtje. Qua sieraden zijn armbandjes en ringen die je normaal ook draagt natuurlijk mooi. Sommige dames dragen bewust een erfstuk van hun moeder of oma. Dat maak het natuurlijk ook heel speciaal! Je horloge mag af.

DESIGN BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

©2024 Foto Door ingrid mol

algemene voorwaarden